Welke bedrijven zijn de winnaars van morgen?

Welkom

Wie zijn wij?

Wij zijn een digitaal marketingbureau in Bergschenhoek met expertise in Online marketing oplossingen. We werken graag met bedrijven die hun online bereik en omzet willen vergroten via online marketing én de nummer één aanbieder in hun branche of sector willen worden.

Onze methoden omvatten haarscherpe analyses die vertaald worden naar de juiste online-marketingstrategie voor uw bedrijf. Wij maken gebruik van uw bedrijfs- DNA om tot maximale resultaten te komen.

Welke sectoren bedienen wij?

Wij werken niet alleen met lokale bedrijven, maar ook met bedrijven die Internationaal actief zijn. Ons DNA ligt binnen de volgende sectoren die hun omzet willen laten groeien en de markt willen domineren:
– Machinebouw en Metaalindustrie
– Aannemers, Constructie-en Installatie sector
– Scheepvaart & Jachtbouw industrie

Als uw boodschap ook Internationaal goed wordt begrepen, biedt dit zeer veel kansen, mogelijkheden en vooral groei. Het brengt uw bedrijf of onderneming verder, de grens over. Het bereik van uw boodschap wordt hierdoor fors vergroot.

Om in de huidige Internationale dynamiek uw voordeel te behalen ten opzichte van de concurrentie, hebt u de juiste communicatieskills nodig.  Degene die zich hier het beste op voorbereid, is waarschijnlijk het meest succesvol.

Waarom localMarketingPro?

Dat is eenvoudig. Wij zorgen voor resultaten voor onze klanten. Het is een combinatie van vaardigheden, kennis en inzicht, die ons anders maakt dan de rest. Wij leveren maatwerk en geen standaardoplossing in een box.

Anno 2020 is de concurrentie in de online markt heviger dan ooit. Als u stil staat bent u kansloos, want uw concurrenten gaan er met uw bezoekers vandoor. U bepaalt vanaf hier de koers en toekomst van uw bedrijf waarbij elke dag er een is.

Wij beschikken over een professioneel team van SEO en SEA-specialisten – Webdesigners – Social mediaspecialisten – Content writers – UX Designers – Mediadevelopers – Copywriters en video- en tekstproductie specialisten. Gereed, om samen met u, uw koers te bepalen.

Local SEO

Lokale zoekmachineoptimalisatie (SEO) richt zich op het optimaliseren van uw website die te vinden is in de lokale zoekresultaten. Dit is een vak apart.

Het gros van de bezoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina van Google. Alles daarna, is voor hun niet meer interessant. Bedrijven weten dat, daarom is dit dan ook de belangrijkste reden waarom SEO een must is voor welk bedrijf dan ook die op termijn hoog wil eindigen in de Google zoekresultaten. Dit vertaalt zich in meer bezoekers en vooral meer omzet.

Goede SEO vergt tijd en geduld. Resultaten worden pas op de lange termijn gerealiseerd. Het kost namelijk veel tijd om uw website op verschillende zoekwoorden te optimaliseren en om een hogere positie in de resultaten van de zoekmachines te krijgen. Alles hangt af van de activiteiten van uw concurrenten, die evenals u, aan een betere organische positie werken.

Als u het echter goed doet, kunt u er op de lange termijn van profiteren. Een professioneel ingerichte SEO-campagne kan ervoor zorgen dat uw website lange tijd een goede positie in de zoekresultaten krijgt en behoudt.

Local SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. SEA (zoekmachine adverteren), ook bekend als PPC of Pay-Per-Click, is het proces waarbij u via betaalde advertenties uw bedrijf via Google adverteerd.

Wanneer u gebruik maakt van SEA, tonen zoekmachines advertenties van uw bedrijf in de zoekresultaten boven de organische resultaten. Betaalde advertenties kunnen heel effectief zijn als u snel hoog in de zoekresultaten wilt verschijnen. Enig nadeel is dat, indien u stopt met adverteren, de bezoekersstroom hiermee ook stopt.

Met Local SEO is dat niet het geval, er wordt een continue stroom aan bezoekers aangetrokken via de (gratis) organische zoekresultaten. Voor zowel SEO als SEA onderzoeken wij relevante zoekwoorden voor uw branche, en optimaliseren wij uw campagne voor een maximale output.

Wat wij aanbieden

• Local SEO diensten • Local SEA diensten • Local Content Marketing diensten • Local Social Media diensten • Webdesign diensten

Wij willen onze klanten de hoogste meerwaarde bieden binnen de diensten die wij leveren.

Local social media

Als uw local social media marketingstrategie goed is ingericht, zult u merken dat uw bedrijf heel veel exposure krijgt. Dit levert weer nieuwe leads op. Binnen niet al te lange tijd worden deze leads volgers, worden volgers trouwe klanten en worden uw klanten toegewijde ambassadeurs van uw bedrijf die deze cyclus voortzetten.

Conversie verhogen

Het is de droom van elke onderneming om een grote hoeveelheid verkeer naar zijn of haar website te krijgen, maar als dat verkeer niet wordt omgezet in concrete klanten, zijn alle inspanningen om ze binnen te halen voor niets geweest.

Succes meten

De schoonheid van de hedendaagse technologie is het vermogen om succes te meten. Onze digitale marketingexperts kunnen analyses leveren voor elke strategie die we toepassen. LocalMarketingPro kan strategieën verfijnen en tweaken om nog meer succes te creëren voor uw bedrijf.

Local content marketing

Door het inzetten van een goede local content marketingstrategie kunt u zich makkelijker onderscheiden van uw concurrenten. Niet alleen helpt local content marketing u om uw zichtbaarheid als bedrijf te vergroten, maar het kan u ook helpen een sterke relatie op te bouwen met uw leads en klanten voor de lange termijn.

Met contentmarketing kunt u vertrouwen opbouwen bij uw doelgroep, contact maken met uw klanten, conversies verbeteren en leads genereren. Consistente, hoogwaardige en pakkende content heeft meer invloed op de besluitvorming van een bezoeker dan enig ander techniek. Daarom is contentcreatie een topprioriteit voor zeker 53% van de online marketeers.

meer klantenbinding

Om tegenwoordig klanten binnen te halen, is het heel belangrijk om als lokaal bedrijf uw klanten te betrekken bij uw activiteiten en vertrouwen te wekken.

U moet uw online bezoekers benaderen zoals u een goede vriend in uw persoonlijke leven zou benaderen. Dit vertaalt zich in meer klantenbinding, meer leads en meer omzet.

Meer leads

Een lead is een bezoeker die uw website heeft bezocht en meer wil weten door zijn of haar gegevens achter te laten. Bezoekers zullen u niet vinden tenzij u tijd en geld investeert om uw lokale bedrijf zichtbaar te maken. Daarom behandelen veel bedrijven leads als de meest waardevolle aanwinst die er is.

Meer Omzet

Het doel van elk bedrijf is om uiteindelijk meer winst of omzet te behalen op de lange termijn. Om meer winst te behalen zal het aantal bezoekers mee moeten groeien. Maar wat nog belangrijker is, is om die websitebezoekers om te zetten in leads en uiteindelijk in een tevreden klant. Onze specialisten kunnen u hierbij helpen.

Onlinekracht

Conversie gericht

Tegenwoordig is het niet voldoende om een website te bouwen die alleen verkeer genereert. U wilt dat bezoekers zich abonneren op uw nieuwsbrief, uw product of dienst kopen en natuurlijk blijven terugkomen. Anders gezegd, u wilt een website die omzet genereert. LocalMarketingPro helpt u hierbij.

Helder werkwijze

Wij zijn transparant, flexibel en hebben maar één doel voor ogen; u als klant te ontzorgen op het gebied van lokale leadgeneratie.

Get More Leads - pic

Wat u van ons kunt verwachten

Het begint allemaal met een oriënterend gesprek. We nemen de tijd om uw bedrijf, dienst en uw bezoekers te leren kennen. We nemen in ons op wat uw doelstellingen en groeiverwachtingen zijn. Het onderzoeken van diverse factoren, stelt ons in staat om strategieën in te zetten die de juiste bezoekers naar uw site zullen leiden.

Onze werkwijze

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5

Klinkt dit allemaal een beetje teveel?

Als u niet beschikt over voldoende resources of geen tijd hebt om te investeren in uw online zichtbaarheid, of als u gewoon geen zin hebt om het zelf te doen, laat dan LocalMarketingPro u helpen dit te realiseren. Ons team van professionals staan al in de startblokken om uw bedrijf in 2020 naar een hoger plan te tillen online. Daag ons eens uit!

Contact

Kennis maken?

Waghenaerdreef 106 - 2661 RB Bergschenhoek
KvK: 74301225